Članovi benda
natasa

Nataša Stević – vokal

Pleni energijom na sceni na koju je zakoračila još kao mala sa 5-6 godina. U međuvremenu je postala najlepši diplomac Tehnološkog fakulteta u Beogradu, ali je ostala verna svojoj prvoj ljubavi, muzici. Neverovatna mogućnost transformacije te joj svi muzički žanrovi podjednako odgovaraju.

kiki

Bojan Veličković Boki – vokal

Maestro sa juga Srbije. Operski pevač i profesor muzike koji daje posebnu notu svemu što zapeva, kao i mnogi iz njegove familije pre njega.

Stevan-Popović

Stevan Popović – bas gitara

Frontmen Megamix Banda koji je tu ulogu dobio iako su neki drugi članovi benda bili stariji od njega. Naš mozak operacije koji se brine da bend bude bolji svake godine.

Marko-Petrović

Milan Stekić Mića – klavijatura

U bendu od njegovog osnivanja, kao bivši matematičar zamenio brojeve notama i od tada je na turneji koja traje ostatak njegovog života. Harmonika je bila prva ljubav, ali je sada uglavnom iza klavijature uvek spreman za dobru šalu i zabavu.

rc

Miroslav Mićinovac Rčum – bubnjevi

Počeo kao panker, prešao u Jazz vode dok se nije skrasio u Megamix Bandu. Kao što je menjao bendove i žanrove, tako je menjao i instrumente, te je svoju karijeru započeo sviranjem gitare da bi postao odličan perkusionista. Jedan od glavnih za odličnu atmosferu u bendu.

Zoran-Pantić

Zoran Pantić Panta – klavijatura

I dalje žali što nije postao fudbaler već muzičar, ali mi smo srećni zbog njegovog životnog izbora. Pored klavijaturiste ima i titulu „Aj ti menadžera“ jer mu ništa ne predstavlja problem.

Marko-Petrović

Marko Petrović – gitara

Iako je upisao muzičku školu da bi svirao harmoniku ljubav prem R’N’R muzici je pobedila! Najmlađi po stažu u bendu, ali ne i po muzičkom iskustvu. Jedan od najvećih filmofila na muzičkoj sceni.

baja

Aleksandar Petrović – tehnička podrška

sfds

Aleksandar Ručnov – tehnička podrška

sminka

Danijela Sekulović Pleskonjić – šminka

MakeUp artist bez koje bend ne izlazi na snimanja! Prijatelj i veliki profesinalac!

http://www.makeupartistdanijela.com/

Facbook

danijelamakeup@yahoo.com

2016 MEGAMIX BAND Copyrights © All Rights Reserved.